Minä ja Aitta

Olen vuonna 2016 valmistunut koulutettu hieroja, mikä tarkoittaa sitä, että olen hierojan ammattitutkinnon suorittanut ja Valviran (sosiaali- ja terveysalan valvontavirasto) rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattihenkilö. Koulutetun hierojan koulutusohjelmaan on vasta muutaman vuoden kuulunut valinnainen osa hierojan erikoisammattitutkinnosta, minulla tuo osa oli nivelten liikkuvuuden edistäminen. Nivelten liikkuvuuden parantamiseksi minulla on käytössäni runsaasti erilaisia hoitomenetelmiä ja tekniikoita kuten niveltä ympäröivien pehmytkudosten hieronta, mobilisoiva hieronta, nivelen mobilisointi, liu’utus ja traktio, vipuvarsitekniikat, MET-tekniikka ja myofaskiaaliset tekniikat. Olen myös itse hankkinut erilaisilla kursseilla lisäosaamista kuten kinesioteippaus ja fascia-käsittely. Olen koulutettujen hierojien liiton jäsen ja seuraan aktiivisesti ja suurella mielenkiinnolla alan tuoreimpia kuulumisia.

Tuore koulutus takaa minulle uusimpien ja monipuolisten tietojen ja taitojen myötä vankan ammattitaidon terveydenhuollon ammattilaisena, mutta koulutuksen rinnalla yhtä tärkeänä itse koen palavan halun auttaa sinua kohti terveempää arkea. Haluan tarjota sinulle yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa, minkä avulla pyrin auttamaan sinua pääsemään niihin tavoitteisiin, joita olet omalle hoidollesi asettanut ja toivonut. Loppujen lopuksi sinä itse olet oman elämäsi asiantuntija, niinpä onkin tärkeää, että yhdessä teemme hoitosuunnitelman, millä tavoitetaan juuri sinulle paras lopputulos. Tärkeimpinä työkaluinani pidän käsieni lisäksi korviani, ja minulle oletkin aina kokonaisuus, Ihminen. Tärkeitä arvoja minulle ovat myös yksityisyyden ja salassapitovelvollisuuden ehdoton kunnioittaminen.

Toimitilanani toimii vanha remontoitu navettarakennus, mikä on saanut nimekseen Hieronta-Aitta. Aitta sijaitsee keskellä kauneinta ja rauhallisinta luontoa kuitenkin vain 10 min. ajomatkan päässä Mäntsälästä. Hieronta-Aitta tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Pihapiirissä asustelee myös koira, kolme kissaa, neljä kanaa, kukko sekä neljä kiliä, joten eläinten ääniä saattaa kantautua myös aittaan..

Jokaisen ajanvarauksen välillä on aina vähintään 30 min, joten saat tulla ja lähteä rauhassa eikä odottaa tarvitse. Odotustilaa on kuitenkin reilusti, talvisin saat istuskella vaikkapa kaminan lämmössä.